https://www.17buddies.rocks/index.html

17's Buddies Maps HL1 Maps HL2 Wads Plan des Maps
17 Buddies
Only for stats

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
New
17b Hl Monitor, Gadget Vista
Chapo
post 08/02/2010 - 16:22:53 |   Post #1
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


(Traducteurs demandés à la fin de ce post)
(Translators wanted at the bottom of this post)

Nouvelles Versions en bas de ce premier post
New Versions at the bottom of this post

17's Buddies est fier de vous présenter en exclusivité mondiale le gadget 17b HL Monitor pour volet vista.
17's Buddies is proud to present the world exclusive 17b HL Monitor gadget for vista component

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/img2.png) (IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/img1.png)

Ce gadget n'est ni plus ni moins qu'une version "Desktop" des scripts 17buddies.
This gadget is neither more nor less than a "Desktop" version of our scripts.

L'expérience acquise depuis maintenant plus de 5 ans dans le monitoring server pour Half Life / Half-Life ² et tous leurs mods nous a permit de réaliser ce gadget et de vous en faire profiter en exclusivité.
Experience for over 5 years in Half Life / Half-Life ² servers's queries allowed us to achieve this gadget and to provide it to you freely.

Ainsi, vous pouvez maintenant afficher votre serveur favori sur votre bureau, et profiter des mêmes fonctionnalités que celles offertes par nos scripts sur le site 17Buddies.
Thus, you can now view your favorite server on your desktop and enjoy the same features as those offered by our scripts on the site 17Buddies

Quelques captures d'écran:
Some screenshots:


Le gadget tel qu'il se présente au démarrage:
Gadget started

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image0.jpg)


Le gadget tel qu'il se présente après avoir entré une IP de serveur:
Gadget after enterring server's IP

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image1.jpg)

Un clic sur le nombre de joueurs fait apparaitre la liste:
(pour fermer ce volet, recliquer sur le nombre de joueurs)
A click on players's number displays the players list
(another click close the list)


(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image2.jpg)

Le gadget une fois agrandi avec la map en cours:
Gadget undocked displaying actual map

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image3.jpg)

Si l'info est disponible, affichage de la prochaine map:
If available, displaying nextmap

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image4.jpg)

L'onglet Joueurs:
The Players's Tab

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image5.jpg)

L'onglet Infos:
The Infos's Tab

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image6.jpg)

L'onglet Rules:
The Rules's Tab

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/Image7.jpg)



Si votre serveur passe en timeout, vous le savez instantanément:
If your server is timeout, you can see it immediatly

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Tools/gadget/timeout.png)


Un clic sur l'icone Steam vous permet aussi de vous connecter immédiatement au serveur
A clic on Steam's icon connect you immediatly to server

Pour ceux qui n'ont pas vista ni seven, voir les topics suivants sur la façon d'installer le gadget sur XP.
For those who do not have vista or seven, see topics below for "howto" install gadget on XP

Pour les autres, c'est ici que ça se passe:
For others, click here:

(IMG:http://www.17buddies.net/17b2/Images/Countries/en.png) http://gallery-live.com/sidebar-gadgets/17...or?fc=&fp=2

Merci de voter pour ce gadget après téléchargement.
Please vote for this gadget after downloading.


Traductions:
Translations:

Si vous pouvez nous aider à traduire ce gadget, téléchargez l'un ou l'autre des fichiers suivants, traduisez toutes les chaines de caractères qu'ils contiennent, renommez le dans le code langue du pays correspondant et donnez nous un lien pour le télécharger.Merci.
If you can help us translating this gadget, download one of the files below, translate all the strings they contain, rename it with the name of the considered country and give us a link to download translated file.Thank you.

Attached File  en_US.zip ( 1.77K ) Number of downloads: 52

Attached File  fr_FR.zip ( 1.85K ) Number of downloads: 27

Attached File  it_IT.zip ( 1.83K ) Number of downloads: 1

Attached File  ro_RO.zip ( 1.82K ) Number of downloads: 13

Attached File  de_DE.zip ( 1.81K ) Number of downloads: 16

Attached File  ru_RU.zip ( 1.99K ) Number of downloads: 11

(Updated 31/03/2011)

Versions:

1.1.1 - 31 Mars 2011:

Added language for Russian (Thanks to nik66)

1.1.0 - 4 Décembre 2010:

. Fixed "sv_password" detection bug
. Fixed mod detection for czero and others mods

1.0.2 - 2 Décembre 2010:
Added language for German (Thanks to Lord Floppynator)
Added language for Italian (Thanks to Comatrix)

1.0.1 - 11 Mai 2010:
Ajouté prise en charge du langage pour la Roumanie (Merci à Tizu)


Attached File  17bHLMonitor_v1.1.1.zip ( 261.85K ) Number of downloads: 94
Post PM
Website
Go to the top of the page
corrado
post 08/02/2010 - 16:37:18 |   Post #2
+Reply

Group: Member
Posts: 499
Joined: 25/08/2008

ch 


Bien jouer (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_ane.gif) même si j'ai pas vista ni seven et que j'en veut surtout pas (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_lol.gif) sa à l'air très bien (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_kimouss.gif)
Post PM
Go to the top of the page
@Lucky@
post 08/02/2010 - 18:33:16 |   Post #3
+Reply

Group: Member
Posts: 176
Joined: 08/02/2008

fr 
Team:
CSCREAM


Ca a l'air d'etre super !! J'suis sous XP (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_decu.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 08/02/2010 - 18:51:28 |   Post #4
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


C'est le moment de penser à migrer. (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_oui.gif)

Honnetement j'étais accro à mon XP et il aurait fallu me couper un bras pour me faire changer. (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_razz.gif)

Mais obligé de passer à vista puis à seven pour raisons professionnelles, après un certain temps d'adaptation, pour rien au monde je ne reviendrais à XP (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/wink.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 08/02/2010 - 19:43:05 |   Post #5
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Par contre, par curiosité j'ai cherché un peu sur le web et je viens de trouver un tuto qui explique comment profiter des gadgets vista sous XP.

Visiblement, même si je ne l'ai pas testé (et pour cause) ça a l'air de fonctionner mais pour installer, je te raconte pas le bordel que ça à l'air d'être.

Par contre, le gros avantage c'est que visiblement ça utilise les gadgets natifs de vista, contrairement aux autres "plug-ins" du même type qui comportent des problèmes de compatibilité.

A réserver quand même à un public averti je pense (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/wink.gif)

Le lien:

http://www.infos-du-net.com/forum/page-260...00.html#t103483

Donc si quelqu'un est interressé pour tester ce truc, j'attends son retour pour voir si ça fonctionne. (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_oui.gif)


Edit: Le lien pour VAIOXP dans le topic ne fonctionne plus. Un autre topic (en anglais) où le lien fonctionne:

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=104765

This post has been edited by Chapo: 08/02/2010 - 19:48:40
Reason for edit: Complément de lien
Post PM
Website
Go to the top of the page
corrado
post 09/02/2010 - 08:36:18 |   Post #6
+Reply

Group: Member
Posts: 499
Joined: 25/08/2008

ch 


ben deja que en francais j'avais pas compris se qu'il fallais faire.... mais en fait moi j'ai xp ultimate edition, donc deja la sidebar avec les gadgets mais comment installer le tiens, je l'ai dll et mis dans mon dossier C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets et ne marche pas quand même (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_cry.gif)
Post PM
Go to the top of the page
Chapo
post 09/02/2010 - 10:25:58 |   Post #7
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Avant toute chose, il semblerait qu'une sauvegarde de votre XP ou des fichiers sensibles soit recommandée. 17's Buddies et moi-même ne sauraient être tenus pour responsables de ce qui peut arriver sur votre poste après avoir réalisé les opérations suivantes.

Tout d'abord, tu dois posséder une version de XP "officielle" et avoir installé les applis suivantes:

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package
Internet Explorer 7
Wireless LAN API (KB918997)
Windows Media Player 11

Une fois que ces applis sont installées, tu dois récupérer:

.VAIOXP Build 2 (Author: Rafael and Zoronax)

.RTM Sidebar Installer for VAIOXP build 2 (Author: Ricktendo64)

Ensuite:

. tu installes VAIOXP
. tu reboot
. tu installes RTM Sidebar (ça peut prendre du temps)
. tu reboot


Une fois ceci fait, tu vas récupérer des gadgets ici:

http://gallery.live.com/default.aspx?l=1

. Tu les sauvegarde en ajoutant .zip à leur nom (ils doivent etre par defaut en .gadget) ce qui te donne un truc du style monbidule.gadget.zip
. Tu dézippes le fichier obtenu dans un répertoire \monbidule
. Tu copies le répertoire /monbidule et tous les fichiers qu'il contient dans le répertoire Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\

Normallement ça doit fonctionner.


PS: Les instructions que je donne ici ne sont qu'une traduction du post indiqué plus haut et n'ont pas pu été vérifiées.

(IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_jap.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
ArEs
post 27/02/2010 - 12:13:02 |   Post #8
+Reply

Group: Member
Posts: 204
Joined: 06/06/2005

fr 
Team:
CS_Cadron


Testé et approuvé sous Vista (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_ami.gif)
Par contre, comment faire pour rajouter plusieurs serveurs?
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 27/02/2010 - 12:28:56 |   Post #9
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


J'y ai pensé, mais ce n'est pas intégré dans cette version 1 (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_neutral.gif)

Peut etre un jour dans la 2 (si elle sort) (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/wink.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
ArEs
post 27/02/2010 - 12:30:52 |   Post #10
+Reply

Group: Member
Posts: 204
Joined: 06/06/2005

fr 
Team:
CS_Cadron


Je n'ai pas encore essayé mais on doit pouvoir lancer plusieurs fois le widget, et par conséquent avoir autant de fenêtre que de serveurs non?
J'essayerais ca tantôt et rebouclerais (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/wink.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
mikado
post 02/03/2010 - 19:02:53 |   Post #11
+Reply

Group: Member
Posts: 474
Joined: 24/07/2005

be 
Team:
counters


salut
bien fait ce moduls mais juste une petite question peut on en placer plusieurs
sur le bureau

merci +=
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 03/03/2010 - 08:35:52 |   Post #12
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Ben suffit d'essayer (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_razz.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Thibault1171
post 06/03/2010 - 14:45:22 |   Post #13
+Reply

Group: Member
Posts: 28
Joined: 18/10/2008

fr 


Oua il a l'air classe ce widget ...
Bon je testerait ca chez ma mère ...

Dites moi il est compatible SEVEN?
Post PM
Go to the top of the page
corrado
post 06/03/2010 - 15:27:25 |   Post #14
+Reply

Group: Member
Posts: 499
Joined: 25/08/2008

ch 


yes il passe sous seven et vista
Post PM
Go to the top of the page
yohann982
post 09/03/2010 - 22:31:39 |   Post #15
+Reply

Group: Member
Posts: 35
Joined: 15/03/2009

fr 
Team:
Team Brigade


GG chapo pour ce petit gadget j essai tout de suite pratique pour mon serv merci (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/smile.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
MEGALODON
post 15/03/2010 - 16:10:01 |   Post #16
+Reply

Group: Member
Posts: 278
Joined: 17/06/2007

fr 
Team:
F.D.C.S


salut,
la barre est installé sous XP!!
mais quand je téléchage ton gadget,c'est un simple fichier et je comprend pas ce que je dois en faire.
???merci
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 15/03/2010 - 19:37:30 |   Post #17
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


T'as suivi les manips indiquées dans mon post juste au dessus concernant l'installation de gadgets sous xp?
Post PM
Website
Go to the top of the page
MEGALODON
post 16/03/2010 - 02:08:33 |   Post #18
+Reply

Group: Member
Posts: 278
Joined: 17/06/2007

fr 
Team:
F.D.C.S


c bon !! impec (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/smile.gif)
a l'opération:
. Tu copies le répertoire /monbidule et tous les fichiers qu'il contient dans le répertoire Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\

faut rajouter ".Gadget" au fichié ,car il n'y est pas a la décompréssion.
ou c'est moi qui ai zappé une manipe

j'ai mi l'adresse de mon serveur et tout fonction sous XP (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/smile.gif)
c'est du bon boulot!!encore une foi chapeau!!Chapo!!

ps:oui,j'ai suivi les explications de ton poste pour tout le reste (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by M3G@L0D0N///: 16/03/2010 - 02:10:06
Post PM
Website
Go to the top of the page
tizu
post 11/05/2010 - 10:22:03 |   Post #19
+Reply

Group: Member
Posts: 114
Joined: 10/05/2010

ro 
Team:
Orbital Studio


Hello,

This is a great gadget for windows. Thank you.
Here you have the Romanian translation of the files provided.

Attached File  Ro.zip ( 1.76K ) Number of downloads: 5



P.S. Also, in near future I'll post the whole translation for this site.
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 11/05/2010 - 14:57:01 |   Post #20
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


(IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/bravo.gif)

For the whole translation of 17b, you should not take files that I posted some monthes ago. They are not really up to date (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_decu.gif)

I added some strings in french files that are perhaps not in other files.

I prepare an update an I will post here (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_oui.gif)



Edit: Files for whole site translation updated. See this topic to get them.
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 11/05/2010 - 15:59:58 |   Post #21
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Translation for Romania and version updated of 17bHLMonitor.

Tell me if it works.
Post PM
Website
Go to the top of the page
tizu
post 12/05/2010 - 07:19:53 |   Post #22
+Reply

Group: Member
Posts: 114
Joined: 10/05/2010

ro 
Team:
Orbital Studio


Well, I don't have at work Vista, but I'll try at home and I will post a reply.
Post PM
Website
Go to the top of the page
Slightly Cool
post 25/05/2010 - 16:10:11 |   Post #23
+Reply

Group: Member
Posts: 1
Joined: 25/05/2010

fr 
Team:
les mustangs


Bravo excellent travail pour ce gadget çà me permet de surveiller mon serveur encore merci (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/smile.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 25/05/2010 - 17:15:50 |   Post #24
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


(IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_jap.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 01/12/2010 - 12:19:40 |   Post #25
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


I have Download the Tool but it doesnt work on my Win7 System.
Its found no server Informations ?
I try some different IPs but no one work.

BTW i translated the version for Germany

[attachment=1610:17bhlmonitor_de.zip]
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 01/12/2010 - 16:38:39 |   Post #26
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Thank you Lord for translation.

I am on W7 too (32 bits).

Wich IP did you try to query? (MP if you prefer )
Post PM
Website
Go to the top of the page
Arkshine
post 01/12/2010 - 17:02:00 |   Post #27
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 172
Joined: 22/10/2008

fr 
Team:
Les Scarapotes


Testé sous Win7 64bits, et fonctionne sans souci, pour ma part.
Post PM
Website
Go to the top of the page
Comatrix
post 01/12/2010 - 19:26:17 |   Post #28
+Reply

Group: Member
Posts: 194
Joined: 21/03/2006

it 


Version Italienne
Attached File(s)
Attached File  it_IT.zip ( 1.62K ) Number of downloads: 2
 
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 01/12/2010 - 22:29:09 |   Post #29
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Merci (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/ami2.gif)

T'envisageais pas une traduction italienne du site à une époque comatrix ? (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/siffle.gif) (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/gap.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Comatrix
post 01/12/2010 - 23:15:08 |   Post #30
+Reply

Group: Member
Posts: 194
Joined: 21/03/2006

it 


Oui en effet, et il était à bon point aussi. Malheureusement mon ordinateur est parti en bouilli du à une surcharge électrique (ou pour mieux dire mon disque dur est endommagé ainsi il m'a brûlé complètement mon imprimante et mon router). Non seulement j'ai perdu les traductions de 17 buddies, mais aussi tous les fichiers mapping et programmation que j'avais fait en 4 ans jours après jours (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_angry.gif)
Si tu as une idée de comment récupérer les données d'un DD pas initialisé, je suis tout ouïe (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/icon_decu.gif)

En tout cas le gadget fonctionne parfaitement sous Win7 64 Intégrale

(IMG:http://uppix.net/e/e/3/deaef7ff6003f2aee4fcd0bace760tt.jpg)

This post has been edited by Comatrix: 01/12/2010 - 23:25:16
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 02/12/2010 - 03:28:01 |   Post #31
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


QUOTE (Chapo @ 01/12/2010 - 16:38:39) *
Thank you Lord for translation.

I am on W7 too (32 bits).

Wich IP did you try to query? (MP if you prefer )



Following IP as example : 188.40.53.76:27015

I think its a firewall problem to recieved the information , but i dont know wich Port i must open.

My System : Windows 7 32bit also

The gadet shows like the picture bevor you enter a IP Adress for the server.

This post has been edited by Lord Floppynator: 02/12/2010 - 03:31:06
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 02/12/2010 - 08:34:16 |   Post #32
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


Works fine for me:

Attached File  Capture038.jpg ( 91.25K ) Number of downloads: 11


Attached File  Capture039.jpg ( 90.58K ) Number of downloads: 6



Check your firewall (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/wink.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 03/12/2010 - 05:20:58 |   Post #33
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


Didnt solve the problem :-(
I have a XP System with a virtual PC with win7 Ultimate and its run fine, but on my normal Win7 Enterprise System i have trouble to start it .
I must search the different to solve the Problem, but i dont know where i must search for
I check all from firewall up to Java and cant any find a problem.
The gadget stays always in "No IP given form@ on the desktop
anything blocked the information download :-(
Hard work but i want to find the problem !!!

Greets Floppynator
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 03/12/2010 - 08:32:41 |   Post #34
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


My script (javascript) query a php script on 17's buddies website and then return a json result wich is re-interpreted by my javascript.

From your W7 entreprise system can you query this url:

http://www.17buddies.net/17b2/Tools/17b2-S...27015&Jso=1

and what does it displays ?

If no, check if you have admin rights on your PC.
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 03/12/2010 - 17:10:05 |   Post #35
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


QUOTE (Chapo @ 03/12/2010 - 08:32:41) *
My script (javascript) query a php script on 17's buddies website and then return a json result wich is re-interpreted by my javascript.

From your W7 entreprise system can you query this url:

http://www.17buddies.net/17b2/Tools/17b2-S...27015&Jso=1

and what does it displays ?

If no, check if you have admin rights on your PC.



After a hard work to search the differents from Win7 Ultimate and Win7 Enterprise Systems on my Computer here the
solution : Deinstall the Internet Explorer 9 beta and reinstall it . After the last IE9 beta Update the gadget works fine !!



It was the browser and his components in the background
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 03/12/2010 - 17:20:57 |   Post #36
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


ok (IMG:http://forum.17buddies.rocks/style_emoticons/default/felicitation.gif)
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 04/12/2010 - 04:05:39 |   Post #37
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


QUOTE (Chapo @ 03/12/2010 - 17:20:57) *


Next question or a bug on my system ;-)

The Gadget lost the Ip Adresse after Restart the Computer , so i must always type in new.

Greetings
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 04/12/2010 - 05:21:40 |   Post #38
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


Next Bug or Bugs think not my System Problem but your Script

The Map/s shows as Counter Strike Map on a Counter Strike CZ Server.

Next Bug server without a password show under Infos as Password protected Server

This post has been edited by Lord Floppynator: 04/12/2010 - 05:23:46
Post PM
Website
Go to the top of the page
Chapo
post 04/12/2010 - 11:03:26 |   Post #39
+Reply

Group: 17 Buddies
Posts: 18 530
Joined: 27/12/2003

fr 

Team:
Dev. 17b


QUOTE (Lord Floppynator @ 04/12/2010 - 04:05:39) *
Next question or a bug on my system ;-)

The Gadget lost the Ip Adresse after Restart the Computer , so i must always type in new.

Greetings


Look at file C:/Users/YourName/AppData/Local/Microsoft/Windows Sidebar/Settings.ini and check if your IP server is saved in one of the listed sections each time you enter it.

If not, check if you have write rights on this file.


QUOTE (Lord Floppynator @ 04/12/2010 - 05:21:40) *
Next Bug or Bugs think not my System Problem but your Script

The Map/s shows as Counter Strike Map on a Counter Strike CZ Server.

Next Bug server without a password show under Infos as Password protected Server



Fixed
Post PM
Website
Go to the top of the page
Lord Floppynator
post 05/12/2010 - 04:31:35 |   Post #40
+Reply

Group: Member
Posts: 25
Joined: 23/09/2006

de 


QUOTE (Chapo @ 04/12/2010 - 11:03:26) *
Look at file C:/Users/YourName/AppData/Local/Microsoft/Windows Sidebar/Settings.ini and check if your IP server is saved in one of the listed sections each time you enter it.

If not, check if you have write rights on this file.


I check it and all seems to be ok ;-(
I have a weather gadget and this never forgott the place to show the weather.
On second System of Win7 same Problem ( loosing Ip Settings after restart the Computer )

Different to my weather gadget on both systems ! The weather gadget data find also in Cache folder. Think the Data must be saved in Cache Folder otherwise they lost everytime



Littel new translation Bug after update ist :
special character for german Ü must set to Ue

var LS_WEBSCRIPT = "Ueberwacht Deinen Game Server";

and german ä must set to ae

var LS_ISP2 = "Klicke hier zur Abfrage der Anbieter Infos (Die Abfrage benoetigt etwas Zeit und Ressourcen wenn Sie dieses Kontrollkaestchen aktivieren).";

This post has been edited by Lord Floppynator: 05/12/2010 - 11:28:51
Post PM
Website
Go to the top of the page
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

2 Pages V   1 2 >
New
 


RSS Lo-Fi Version
 
Skin © Chapo